Ondernemers & DGA’s

Ondernemers & directeur grootaandeelhouders

Grote lijnen of compleet inzicht

Wij begeleiden ondernemers in alle voorzieningen voor de oude dag, ziekte, arbeidsongeschiktheid en overlijden. U kiest, wij werken uit: inzicht in grote lijnen, goede regelingen en dekkingen. Of juist inzicht in alle facetten van de oude dag, ziekte en overlijden.

 

De kennismaking

Wij starten met een gedegen kennismaking. Waar staat u? Waar wilt u naartoe? Wat heeft u zoal opgebouwd? Hoe ziet u de overgang van werken naar stoppen? Wat is de thuissituatie? Hoe staat het met de bedrijfsopvolging, intern of extern? Wat is de impact van ziekte en overlijden op uw primaire inkomensbron: de zaak? Vragen om over na te denken.

Een man kijkt naar een computerscherm met grafieken
Twee thema’s

Meer informatie

Uitgelicht

Wat bieden wij?

Wij nemen u mee in het gedachtenproces, wij verzorgen de analyses, het rekenwerk, het begeleiden van keuzes. Wij geven inzicht in de huidige situatie. Denk daarbij aan alle aspecten van uw privé en zakelijke inkomens en vermogensaspecten, regelingen vanuit de overheid, fiscaliteiten, eigen woning, opgebouwde pensioenen, lopende lijfrente voorzieningen, vermogen en waarde in de BV, pensioen in de zaak, pensioen in eigen beheer, stamrechten, fiscaliteiten: wanneer betaalt u welke belasting?

Ons uitgangspunt is het huidige netto besteedbaar inkomen en de vertaalslag hiervan naar het moment van stoppen met werken, ziekte, overlijden of echtscheiding. Liever beleggen bij uw eigen bank, professionele partij of aflossen op lopende financieringen? Wat bij u past is onze leidraad.

Uitgelicht

Inzicht in resultaten

Van ons krijgt u geen dikke rapporten die u toch niet leest. Wij presenteren de uitkomsten van onze analyses alsof u TV kijkt. Met heldere en overzichtelijke tabellen, grafieken en de noodzakelijke opsommingen. Dit met één doel: u inzicht geven in uw financiële situatie, zodat u weet waarvoor u onderneemt. Zodat u keuzes kunt maken om bij te sturen.

Plannen en persoonlijke situaties wijzigen regelmatig. U maakt bij ons de keuze om periodiek de meest actuele gegevens door ons bij te laten werken. Zo houdt u inzicht in het meest belangrijke doel van de zaak: weten waarvoor je werkt en rust creëren aan het thuisfront.

 

Zie ook meer informatie onder financiële planning.