Werknemers

Werknemers

Totaaloverzicht plus hulp

Wij geven werknemers een totaaloverzicht van alles wat relevant is voor de oude dag, ziekte en overlijden en bieden de helpende hand op momenten dat het nodig is.

 

Persoonlijk portaal

Wij bieden voor werknemers van onze opdrachtgevers een eigen persoonlijk portaal, waarin alle lopende voorzieningen zijn opgenomen. Dit is gebaseerd op de actuele status, leeftijden, salaris, enzovoort. Daarnaast heeft u de optie om uw oude pensioen (mijn pensioenoverzicht) automatisch in te laden in dit portaal. Ook lijfrente, banksparen en privéverzekeringen voor overlijden kunt u toevoegen. Daarnaast bieden wij verschillende rekenscenario’s aan om inzicht te geven wat de financiële impact is bij ziekte, overlijden, echtscheiding. Nu, maar ook in de toekomst.

Device Frame
Drie thema’s

Meer informatie

Uitgelicht

Keuzes en begeleiding

Binnen een moderne pensioenregeling kunt u veel keuzes maken, zoals bijsparen voor de oude dag, bijverzekeren voor ziekte en overlijden. Via de werkgever maken wij inzichtelijk wat de investeringen en de uitkomsten hiervoor zouden zijn. Dit presenteren wij in een overzichtelijk format, zodat u makkelijk uw keuze kunt maken. Heeft u behoefte aan een meer persoonlijke begeleiding? Ook dat bestaat uiteraard tot de mogelijkheden.

Uitgelicht

Pensioen

Een belangrijk moment van een pensioenregeling is natuurlijk het bereiken van de feitelijke datum van het stoppen met werken. Wanneer wilt u stoppen met werken? Hoe wilt u uw pensioenuitkering ontvangen? Een stijgende, gelijkblijvende of een hogere maar dan dalende uitkering? Wel of geen partner meeverzekeren? En last but not least: welke verzekeraar biedt de hoogste uitkering voor uw pensioen? Er valt binnen de moderne pensioenmethodiek veel te kiezen. In overleg met uw werkgever begeleiden wij u stap voor stap naar uw pensioendatum. Het aflopen van een arbeidzame periode wilt u als werkgever en werknemer toch positief afsluiten. Een toost op de afscheidsreceptie is dan op zijn plaats.

Uitgelicht

Overlijden

Het bereiken van de pensioendatum is helaas niet voor iedereen weggelegd. In situaties van overlijden nemen wij alles uit handen: pensioen, oud pensioen, privé voorzieningen, werkgever, partner. Kortom, alles. In deze periode wil niemand ‘gedoe’ met financiële instellingen. Wij gunnen iedereen zijn of haar eigen emotie, tijd en rust. Onze rol is de open arm in onze dienstverlening en het ontzorgen.