Stichting Langs de Zijlijn

Langs de Zijlijn

Wij gaan nog een stap verder

Dagelijks zijn wij in gesprek met opdrachtgevers over voorzieningen voor de oude dag, ziekte en overlijden. Rationeel doen wij ons werk. Wij hebben persoonlijk contact, bouwen relaties op en laten automatisering het werk doen bij het maken van berekeningen, administratie, enzovoort.

 

Achter de cijfers

Wat is het diepere doel achter onze inhoud, cijfers en begeleiding? De voorzieningen klaar hebben staan voor de oude dag, ziekte en na overlijden, totdat die momenten zich aandienen. Dan staan wij klaar om te helpen en ons steentje bij te dragen.

 

Zorg en familie

Nederland behoort tot de top in de wereld als het gaat om medische wetenschap. Een ziekte is vreselijk voor de persoon in kwestie, het ondergaan van behandelingen, een andere rol in de maatschappij. Maar vergeet ook niet de impact van ziekte op bijvoorbeeld het gezin, de partner en kinderen. Reditus Advies regelt voorzieningen voor deze gebeurtenissen in het menselijk leven, maar wij zijn geen medici. Heel graag gaan wij toch één stapje verder, door een organisatie te ondersteunen die een waardevolle bijdrage levert.

Twee paar handen omcirkelen een uitgeknipt figuur van een gezin
Het logo van Stichting langs de Zijlijn
Flyer van landelijke dag van Sitchting Langs de Zijlijn
Uitgelicht

Stichting Langs de Zijlijn

Wij dragen stichting Langs de Zijlijn een warm hart toe. Wij ondersteunen het werk van Ingeborg Lups en haar collega’s door het bieden van een platform voor haar boodschap. Stichting Langs de Zijlijn zet zich in voor ondersteuning aan kinderen die met de impact van kanker in een gezin te maken krijgen. Het doel is zoveel mogelijk gezinnen te bereiken en daarmee op emotioneel én financieel vlak een verschil te kunnen maken. Dit sluit heel mooi aan en vormt in feite een aanvulling op de kracht en visie van Reditus Advies. Op www.langsdezijlijn.com leest u meer informatie. Natuurlijk heeft deze stichting de officiële ANBI status. Daarmee zijn donaties, giften en sponsoring fiscaal aftrekbaar.

 

Met persoonlijke groet,

Erik van Ramshorst